Over Ilse

Ilse van Krieken


Met mijn 2 rescuehonden, Méli, mijn kleine meid uit Griekenland, en Tapa, mijn stoere, lieve knaap uit Madrid.

Over Beauty Shack

In de kleine, gezellige  chalet in mijn tuin, is het heerlijk vertoeven....

Met zicht  op het groen en de vele vogels kom je helemaal tot jezelf tijdens één van mijn ontspannende behandelingen.

gelaatsverzorging, huidvebetering, relaxatie, ontspanning, gezichtsbehandeling
massage, lichaamsmassage, ayurvedische massage, indische massage, hot stone massage, relaxatie, onstpanning
producten, productadvies, dierproefvrij, natuurlijk, huidverbetering, gelaatsverzorging

Een woordje over mezelf.....


Mijn naam is Ilse. 


Ik zit hier te blinken met mijn twee schatten, Méli (Grieks voor liefje) en Tapa (mijn knapperd van Madrid). Dus je kent meteen één van de grote liefdes in mijn leven.... Dieren, en dan vooral honden. 

Eén van de andere is mijn beroep....
Omdat ik het niet behalen van een diploma tijdens mijn jeugd, steeds een als een groot gemis zag, ben ik op mijn vierendertigste terug op de schoolbanken van het volwassenenonderwijs gaan zitten, en heb ik met grote onderscheiding mijn diploma schoonheidszorgen behaald bij Encora. 


Ondertussen zijn we vele jaren verder, en heb ik na mijn eerste salon in Brasschaat, een aantal jaren thuisverzorgingen en een noodgedwongen pauze van mijn zalige job, sinds 2017 weer mijn eigen salon.


Hier kan ik mijn eigen stempel drukken op mijn werk, mijn klanten ontvangen met de grootste zorg en aandacht en behandelen in alle rust,  met de producten die ik heel doordacht heb gekozen. 


Alles in mijn salon, heb ik uitgeprobeerd, grondig onderzocht op puurheid en diervriendelijkheid en goed bevonden, dus alles is volledig natuurlijk en gegarandeerd dierproefvrij.


Ik evolueer graag in mijn behandelingen en ben daarom een eeuwige student, volg workshops en cursussen om regelmatig nieuwigheden te kunnen aanbieden en mijn klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn.

Professonieel productadvies op maat staat op de prioriteitenlijst van Beauty Shack.  Je krijgt bij je eerste gelaatsverzorging een uitgebreide huidanalyse en een heleboel staaltjes mee om thuis uit te proberen

Gelaatsverzorgingen zijn mijn stokpaardje. Werken aan huidverbetering, terwijl ik je volledig kan laten  ontspannen, dat is waar het bij  Beauty Shack om gaat. 

Een lichaamsmassage geven, brengt mij zelf enorm tot rust. Of het nu een relaxerende lichaamsmassage, een Ayurvedische massage of een Hot Stone massage is, ik vind ze allemaal even fijn om te doen.